НОВИЯТ БРОЙ НА „ATTITUDES & ALTITUDES: ТРИМЕСЕЧЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД НА КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА АД“ Е ПОСВЕТЕН НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ
До каква степен България е успяла да запази ролята на един от най-големите сегменти в преработващата промишленост - хранително-вкусовата; подобрява ли се състоянието й в резултат на стабилизирането на макроикономическата среда и получаването на достъп до пазарите в страните членки на ЕС; подобряват ли се експортните позиции на българските дружества от бранша; каква е ролята и значението на хранително-вкусовата промишленост за българската икономика - това са само част от въпросите, на които отговаря новият, девети брой на списание „Attitudes & Altitudes: Тримесечен икономически преглед на Корпоративна търговска банка АД". Той е посветен на отрасъл „хранително-вкусова промишленост" и традиционно съдържа анализ на състоянието на световната стопанска конюктура и българската икономика.
В броя са включени интервюта с проф. д.т.н. инж. Кольо Динков, ректор на Университета по хранителни технологии, гр. Пловдив и с Димитър Петков, изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум" ЕАД - единственото останало 100% държавно млекопреработвателно предприятие в България.
Девети брой на изданието можете да намерите на: http://www.corpbank.bg/attitudes_and_altitudes.html