• Начало
  • Контакти
  • Полезни връзки
  • English
Интернет банкиране – справкиКТБ Асет Мениджмънт
  • Връзки с инвеститорите
  • Корпоративни клиенти
  • Индивидуални клиенти
  • За банката
  • Финансови центрове
  • Форми
  • Обществен трезор
  • Интернет банкиране – справки
  • Новини
  • Начало
  • Новини
  • НОВИЯТ БРОЙ НА „ATTITUDES & ALTITUDES: ТРИМЕСЕЧЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД НА КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА АД“ Е ПОСВЕТЕН НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

НОВИЯТ БРОЙ НА „ATTITUDES & ALTITUDES: ТРИМЕСЕЧЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД НА КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА АД“ Е ПОСВЕТЕН НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

27.05.2014

До каква степен България е успяла да запази ролята на един от най-големите сегменти в преработващата промишленост - хранително-вкусовата; подобрява ли се състоянието й в резултат на стабилизирането на макроикономическата среда и получаването на достъп до пазарите в страните членки на ЕС; подобряват ли се експортните позиции на българските дружества от бранша; каква е ролята и значението на хранително-вкусовата промишленост за българската икономика - това са само част от въпросите, на които отговаря новият, девети брой на списание „Attitudes & Altitudes: Тримесечен икономически преглед на Корпоративна търговска банка АД". Той е посветен на отрасъл „хранително-вкусова промишленост" и традиционно съдържа анализ на състоянието на световната стопанска конюктура и българската икономика.

В броя са включени интервюта с проф. д.т.н. инж. Кольо Динков, ректор на Университета по хранителни технологии, гр. Пловдив и с Димитър Петков, изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум" ЕАД - единственото останало 100% държавно млекопреработвателно предприятие в България.

Девети брой на изданието можете да намерите на: http://www.corpbank.bg/attitudes_and_altitudes.html

©2015 КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА АД, Всички права запазени.